Over mij

Isabelle Breckpot, uw dierenarts

U kunt op mij rekenen!

ISABELLE BRECKPOT
ISABELLE BRECKPOT
Vakdierenarts kleine huisdieren.

Filou de Maltezer heeft al 5 jaar een nierprobleem en gaat heel graag naar Isabelle. De opvolging is perfect en je mag altijd bellen voor vragen of problemen. 

Monique Verhaeghe

Geduldige dierenarts met angstige dieren, geeft vertrouwen aan zowel baasje als beestje.

Myriam Smits

Een menselijke dierenarts met kennis van zaken.

Ivan Flo

De praktijk

Reeds op jonge leeftijd was de droom er om ooit dierenarts te worden. Met dit doel voor ogen vatte ik in 1995, de studies Diergeneeskunde aan de Universiteit Antwerpen aan. In 1999 werd de overstap naar de Universiteit Gent gemaakt. Daar volgde ik de drie proefjaren aan de faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. In 2001 studeerde ik daar met onderscheiding als dierenarts af.

Op 2 februari 2002 werd de praktijk in Sint-Eloois-Winkel geopend. In 2003, startte ik met de opleiding Vakdierenarts kleine huisdieren. Deze opleiding staat voor een extra doorgedreven opleiding in de geneeskunde van de kleine huisdieren. Deze opleiding duurt 3 jaar. In 2006 studeerde ik ook hier met onderscheiding af.

Tevens vatte ik de voortgezette opleiding Orthopedie kleine huisdieren aan. Deze startte ik in Stockholm, Zweden. Ondertussen zijn reeds talrijke doorgedreven cursussen met succes gevolgd. Velen daarvan in de richting van de chirurgie en orthopedische chirurgie. Daar de drang om bij te leren er nog steeds is, worden nog steeds cursussen gevolgd om zo U en uw dier de beste service te bieden!

Informatie

Maandag, woensdag, vrijdag: van 18u30 tot 19u30. Buiten de consultatie uren wordt er steeds op afspraak gewerkt. Dit om U een betere service te geven en wachttijden te beperken.

Spoedgevallen worden het best telefonisch aangekondigd, zodat de nodige voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Huisbezoeken zijn mogelijk na telefonische afspraak op: 0495 20 12 58.

U kunt bij mij terecht voor: honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, kippen, vissen, reptielen, paarden, fretten, … .